mittlivsommedelsvensson.blogg.se

En blogg om familj, vardag, tankar och funderingar

Härliga fredag!

Publicerad 2013-11-29 21:33:33 i Allmänt,

Äntligen helg!
 
Fantastiskt att komma hem en fredag och känna att man har krafter kvar! Kanske beror det på att jag äntligen har fått sova några timmar i sträck i natt (inte lätt att samsova med en 1,5 åring :-D).
 
Och ännu mera krafter får man när man efter att ha hälsat på pluttens mormor och morfar, kommer hem och maken har bakat lussekatter. Åh den där härliga saffransdoften översvämmar hela lägenheten nu!
 
Och jag har redan ätit fyra ;-)
 
 
I helgen ska alla adventsljusstakar, stjärnor, tomtar, renar och gud vet allt sättas på plats. På söndag tänds datumljuset, första adventsljuset, första avsnittet av julkalendern på tv och radio sänds och man får äntligen sätta igång den där playlisten som heter "JUL" på Spotify. Tycker faktiskt att det är sååå mysigt! Det är så mycket traditioner i juletid som alla har så mycket minnen kring. Bra, dåliga, fantastiska, pinsamma. Som den gången man glömde texten till Luciaversen... eller första julen man firade tillsammans med sonen.... eller Luciadagen vi gifte oss... och alla härliga barndomsjular...
 
Så för att citera Adolphson och Falk " Mer jul, ge mig, mer jul!!"


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela